Yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.01.2023
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Naip Mahallesi – Yazır Mahallesi – Malkara Karayolu güzergahında yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Naip Mahallesi – Yazır Mahallesi – Malkara Karayolu güzergahında 750 ton asfalt ile yol bakım onarım çalışması tamamladı. 7,7 km uzunluğa, 7 metre genişliğe sahip yolda ağır tonajlı araçların faaliyetinden dolayı çok sayıda lastik izi oturmalar, timsah sırtı çatlaklar ve çukurlar görüldüğünden, birçok noktada yol bakım çalışması, asfalt yama ve asfalt serme, sıkıştırma çalışması yapılmıştır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yol ağını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha konforu bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeden devam ediyoruz. Naip Mahallesi – Yazır Mahallesi – Malkara Karayolu güzergahında yol bakım ve onarım çalışmasını tamamladığımız yolumuzun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.