Yıldız: Bu yolda bağımsızım

Yıldız: Bu yolda bağımsızım
Yayınlama: 19.02.2024
A+
A-

Bir süre önce AK Parti’den ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Ahmet Yıldız, Bağımsız Belediye Başkan adayı oldu. Yıldız, “Ahmet Yıldız benim adım hizmet için adayım. Çerkezköy’e sevdalıyım. Bu yolda bağımsızım.” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın listesinden meclis üyesi seçilen Ahmet Yıldız, 2024 yerel seçimlerinde aday belirlenme sürecine tepki amaçlı partisinden ve meclis üyeliğinden istifa etmişti.

DÜZENLENEN PROGRAMLA ADAYLIĞINI DUYURDU

Yıldız, aldığı kararla Bağımsız Çerkezköy Belediye Başkan adayı oldu. Yıldız, adaylığını Kızılpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla kamuoyuna duyurdu.

Yıldız, salona, kendisi için hazırlanan “Ahmet Yıldız benim adım hizmet için adayım. Çerkezköy’e sevdalıyım. Bu yolda bağımsızım.” sözlerinin yer aldığı seçim şarkısı ile girdi. Burada bir konuşma yapan Yıldız, “Değerli büyüklerim, değerli ablalarım, kardeşlerim, yol arkadaşlarım, küçüklerim ve çok kıymetli Çerkezköy halkım. Yıllar önce çıktığımız siyaset arenasında bir idik, yüz olduk. Yüz idik bin olduk ve şimdi kocaman bir biziz. Halka hizmet, hakka hizmet anlayışı ile Çerkezköy Belediye Başkanlığına talip olduk. Bugün gerçekleştirdiğimiz adaylık açıklamamızda bizleri yalnız bırakmayıp, güzel ülkemin her tarafından gelip Çerkezköy’ümüz de birleşen yüreği güzel tüm dostlarıma ve ekranların başından gerek sosyal medyadan gerek ise yerel medyadan takip eden ve bu süreçte arayıp, soran, tebriklerini ileten her bir vatandaşıma en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunarım. Sizlerle var olduk, sizlerle başaracağız. “ dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.