Halk Ekmek Büfelerinde ekmek 3 TL!

Halk Ekmek Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Halk Büfeleri ziyaret ederek, ekmek satışı yaptı.
Çerkezköy Belediyesi, vatandaşları daha sağlıklı ve daha ucuz ekmekle buluşturmak için Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikası’nı hayata geçirdi. Üretilen ekmekler, Halk Büfelerde satılmaya başlarken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tesisi ve büfeleri denetledi.
EKMEKLER HALK BÜFELERDEKİ YERİNİ ALDI
Çerkezköy Belediyesi iştirak şirketi Çerkezköy Belediyesi Gıda, Sanayi ve Halk Ekmek A.Ş. bünyesinde Fatih Mahallesi Ambardere mevkiinde üretime başlayan Halk Ekmek Fabrikası’nda, test üretimlerinin tamamlanmasının ardından sağlıklı ve ucuz ekmekler Halk Büfelerimizdeki yerini aldı.
220 GRAM EKMEK 3 TL
Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmeklerin 220 gram olduğunu ve 3 TL’den vatandaşlarımıza satışa sunulduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şu an itibari ile kentimiz genelinde 8 farklı noktada kurduğumuz büfelerde vatandaşlarımız hijyenik ortamlarda ürettiğimiz daha sağlıklı ve daha ucuz ekmekleri satın alabiliyorlar. Ramazan Ayı süresince vatandaşlarımız saat 12:00 itibari ile Halk Büfelerden ekmeklerini temin edebilecekler. Ramazan Ayı sonrasında ise sabah 08:00 itibari ile ekmeklerimiz Halk Büfelerden satışa sunulacaktır” dedi.
HALK BÜFELERİN SAYISI ARTACAK
Halk Büfelerin Bağlık Mahallesi (Muhtarlık yanı), Cumhuriyet Mahallesi (Kozapark yanı), Fatih Mahallesi (Devlet Hastanesi yanı), GOP Mahallesi (Atatürk Caddesi Garanti Bankası yanı), İstasyon Mahallesi (Asbaş Market karşısı), Kızılpınar (Eski Belediye binası yanı), Veliköy Mahallesi (Eski Belediye binası yanı) ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde (Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Durağı yanı) ekmek satışına başladığını sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, büfelerin önümüzdeki günlerde sayılarının artırılacağını kaydetti.