ÇOSB Ortaokulu yolu demirli beton ile kaplandı
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılan ve 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda faaliyete açılan ÇOSB Ortaokulunun önündeki Arzu Sokak’ın yolu Çerkezköy Belediyesi tarafından demirli beton kaplanırken, 240 metre kaldırım düzenlemesi de yapılıyor
“ÇOCUKLARIMIZI ÇAMURDAN KURTARDIK”
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan ÇOSB Ortaokulunun önünden geçen yolun 1500 metrekarelik kısmının demirli beton ile kaplandığını ve 240 metre uzunluğunda kaldırım yapım çalışmasının başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “32 derslikli ÇOSB Ortaokulumuzun önündeki yolu demirli beton ile kaplayarak, çocuklarımızı çamurdan kurtardık. Ayrıca 220 metre uzunluğunda kaldırım yapımı çalışmalarına başladık ve birkaç gün içerisinde kilit taşı kaldırım çalışmalarımız da tamamlanacak” dedi.
ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTECEK
ÇOSB Ortaokulunun önünde demirli beton yol ve kaldırım çalışmasının yanı sıra 120 metrede otopark çalışması yapılacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmalarımızı hafta sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. ÇOSB Ortaokulumuzun önündeki yolun demirli beton ile kaplanması, kaldırımlarının yapılmasının ardından öğrencilerimiz okullarına daha rahat, toz ve çamur olmadan gidebilecekler” açıklamasında bulundu.

