Çerkezköylülere el dezenfektanı dağıtıldı
Koronavirüs salgınına karşı dezenfekte çalışmalarını ilçe genelinde sürdüren Çerkezköy Belediyesi, işçi duraklarında el dezenfektanı dağıttı
Çerkezköylü vatandaşların koronavirüse karşı duyarlılığını arttırmak ve halk sağlığını korumak adına ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Çerkezköy Belediyesi, yoğun olarak kullanılan işçi duraklarında el dezenfektanı dağıttı.
İŞÇİ DURAKLARINDA EL DEZENFEKTANI DAĞITILDI
Veliköy, Kızılpınar, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Fevzipaşa, Yıldırım Beyazıt ve Gazi Osman Paşa Mahallelerinde işe gidip gelen vatandaşların yoğun olarak kullandığı işçi duraklarında el dezenfektanı dağıtan Çerkezköy Belediyesi ekipleri, bir yandan da ilçe genelindeki ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
“ÖNLEMLERİMİZ DEVAM EDİYOR”
Koronavirise karşı Çerkezköy Belediyesi olarak etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hemşehrilerimizin de kişisel hijyen kurallarına dikkat etmelerini, yetkililerin uyarılarını dikkate alarak önlemlerini almalarını istiyoruz. Çerkezköy Belediyesi olarak kent genelindeki dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da vatandaşlarımıza el dezenfektanı dağıtımı yapıyoruz. Hedefimiz bu salgını en hafif şekilde hemşehrilerimizin atlatmasını sağlamak” dedi.