Yüksel: Her zaman en güzelini yapmak için çalışıyoruz

Yayınlama: 31.07.2021
A+
A-

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’ye kazandırmış olduğu onlarca eserlerden biri olan Marmaracık Mahallesi’ndeki 100.yıl Gençlik Parkını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi
Ergene halkı için her zaman en iyisini yapma gayretinde olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önce ki akşam Erene Belediyesi Meclis Üyesi Salih Tıknas ile birlikte Marmaracık Mahallesi’ne yapmış olduğu 100. Yıl Gençlik Parkını ziyaret etti. Gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Başkan Yüksel vatandaşlarla bir araya gelerek Marmaracık Mahallesi’ndeki gölet projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Her şeyin en iyisini hak eden Ergene’deki vatandaşlar için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz ilk anki gibi çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sevgi Kenti Ergenemize kazandırdığımız onlarca eserlerden biri olan Marmaracık Mahallemizde halkımızın hizmetine sunduğumuz 100. Yıl Gençlik Parkında Belediye Meclis Üyemiz Salih Tıknas ile birlikte gençlerimizle, komşularımızla bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldum. Halkımızın tüm isteklerini can kulağıyla dinliyor yerine getirmek için gece gündüz durmadan çalışıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.