Yeni karakol için çalışmalar başladı
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Veliköy’de yeni bir Jandarma Karakolu yapılması için başlatılan çalışma kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz ve Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyelerinin katıldığı bir toplantı düzenledi. Kaymakam Kubilay, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın mesafe olarak Veliköy ve Kızılpınar’dan uzak olması sebebiyle ve artan nüfus artışına cevap verebilmesi için yeni bir karakolun yapılması gerektiğine dikkat çekerken, başkanlığındaki heyet, toplantının ardından Jandarma Karakolu yapılması düşünülen arsayı gezerek incelemelerde bulundu
Veliköy Mahallesi’nde yeni bir jandarma karakolu yapılması için çalışmalar başlatılırken, konuyla ilgili ilk toplantı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay başkanlığında gerçekleştirildi. Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz ve Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.
YENİ BİR KARAKOL YAPILMASI GEREKLİ
Toplantıda yaptığı konuşmada, Çerkezköy’ün önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olması sebebiyle yoğun göç aldığına dikkat çeken Kaymakam Kubilay, “Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile Veliköy ve Kızılpınar beldeleri de mahalle statüsüne geçerek Çerkezköy’e bağlandı. Büyük bir özveri ile çalıştıklarını bizzat müşahede ettiğim İlçe Jandarma Komutanlığı’nın fiziki şartlarının iyileştirilmesi için Veliköy’de yeni bir Jandarma Karakolu yapılması çalışmalarına başladık. İlçe Jandarma Komutanlığı’nın mesafe olarak Veliköy ve Kızılpınar’dan uzak olması sebebiyle ve artan nüfus artışına cevap verebilmesi için yeni bir karakolun yapılması gereklidir” dedi ve bu amaçla Çerkezköy Belediyesi tarafından yer tahsisi çalışmalarının yapılabileceğini dile getirdi.
VATANDAŞLARIN VAN VE MAL GÜVENLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Vatandaşların can ve mal güvenliğine büyük önem verdiğine dikkat çeken Kubilay, “Bu amaçla canla başla çalışan Jandarma ve Emniyet teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Güvenliğimiz için gece gündüz çalışan bu kurumlarımızın daha iyi fiziki imkanlara kavuşması için elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.
BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ
Kubilay ayrıca, yeni Karakolun yapılması için yürüttükleri çalışmalarından dolayı Çerkezköy Belediyesi’ne, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ a ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti.
YERİ İNCELEDİLER
Kaymakam Kubilay başkanlığındaki heyet, toplantının ardından Jandarma Karakolu yapılması düşünülen arsayı gezerek incelemelerde bulundu.