Sivri’den anlamlı ziyaret
Seçim çalışmaları kapsamında daha önce Çerkezköy merkez ve beldelerde vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, bu kez Çerkezköy’de tarihe tanıklık eden isimleri ziyaret ederek Kurban Bayramları’nı kutladı
Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını çeşitli platformlarda ara vermeden sürdüren CHP’li Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, Kurban Bayramı’nda da Çerkezköy’de tarihe tanıklık eden isimleri ziyaret ederek Bayramlarını kutladı.
ANILARI DİNLEDİ
Ziyaretler kapsamında, Mubeccel Çam (88) ile bir araya gelen Sivri, Çam’dan Atatürk ile ilgili hatıralarını dinlerken, eski Muhtar Ali Pektaş’la da (81) Çerkezköy, ilk muhtarlık dönemi ile ilgili sohbet etti. Zühre Behcan (80) ile de Cumhuriyet Halk Partisi’nin dününü ve bugünü konuşan Sivri, “Bayramda büyüklerimizle bir araya gelip bayramlarını kutlamak, onları dinlemek istedik. Hepsinin ellerinden öpüyoruz. Onlar bizim için çok değerli” diye konuştu. Sivri ayrıca, Hikmet Reisi İlyas Bican’ı, Galip Azcan’ı, Hasan Erkan ve Tatar Sadi’yi saygı ve rahmetle andıklarını da dile getirdi.
KADINLARLA BİR ARAYA GELEREK SORUNLARI KONUŞMUŞTU
Öte yandan, Ensar Sivri, Bayram öncesinde, Tepe Emlak Konutları’nda ikamet eden bayanlarla da bir araya gelerek bayanların hem sorunları hem de beklentileri dinledi.