Matematik Yarışmanın şampiyonu Çerkezköy’den

Matematik Yarışmanın şampiyonu Çerkezköy’den
Yayınlama: 02.04.2024
Düzenleme: 02.04.2024 13:16
A+
A-

Çerkezköy Seval- Ahmet Çetin Fen Lisesi tarafından Tekirdağ genelinde düzenlenen ve 104 Ortaokul 8. Sınıf öğrencinin katıldığı Matematik Yarışma sınavı sonuçları açıklandı. Birinci Çerkezköy’den, 2, 3 ve 4. ise Kapaklı’dan.

Çerkezköy’ün yanı sıra Süleymanpaşa, Çorlu, Kapaklı, Saray, Hayrabolu ve Ergene’den gelen 104 öğrencinin katıldığı sınav gerçekleşti.

BİRİNCİ ÇERKEZKÖY’DEN

Sınavın sonuçları açıklandı. Birinci Çerkezköy 75.Yıl Ortaokulu öğrencisi Kaan Fındıklı oldu. Dereceye girenler şöyle: 2. Muhammed Hanif Kale (Yıldızkent Ortaokulu), 3. Uras Salgar (Yıldızkent Ortaokulu), 4. Edanur Engerek (Yıldızkent Ortaokulu), 5 .Burak Arca Yılmaz (Özel Çorlu Uğur Ortaokulu) ve 6. Kaan Turan (Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu)

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz,  yarışmaya katılan tüm öğrencileri kutladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.