Kubilay denetimlere devam ediyor
İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik habersiz denetimlerde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay son olarak Fevzipaşa İlkokulu’nda denetimlerde bulundu. Kaymakam Kubilay, sıra eksiklikleri ve kantin konusunda uyarılarda bulunurken, amaçlarının, yönetimin iyileştirilip öğrencilere daha iyi eğitim verilmesi olduğunu dile getirdi
Göreve başladığı günden bu yana kamu kurum ve kuruluşlarında habersiz denetimlerini sürdüren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, son olarak Fevipaşa İlkokulu’nda habersiz inceleme ve denetimlerde Bulundu. Saat 8.30’da okula gelen Kaymakam Kubilay’a daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da katıldı.
SIRA ALIMI YAPILDI
Denetimleri esnasında, yeni tamamlan okul binasını ve sınıflarda incelemelerde bulunan Kubilay, sınıflardaki sıra eksikliklerinin tamamlanması konusunda talimatlar verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da Devlet Malzeme Ofisinden alımın yapıldığı bilgisini verdi. Metin Kubilay ayrıca, sıraların takip edilmesi konusunda uyarıda bulundu.
KANTİN DENETİMLERİ DÜZENLİ OLARAK YAPILSIN
Kaymakam Kubilay, kantin ve okulun eksikliklerinin tamamlanması ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kantin denetimlerinin düzenli olarak yapılması konusunda da talimat verdi.
EYLEM PLANININ TAMAMLANMASINI İSTEDİ
Amaçlarının, yönetimin iyileştirilip öğrencilere daha iyi eğitim verilmesi olduğunu dile getiren Kubilay, ‘Başarının Arttırılması Eylem Planı’nın hazırlanması konusunda Okul Müdürüne talimatlar verdi.
VELİLERİN SIKINTILARINI DİNLEDİ
Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi için eksikliklerin giderilmesini isteyen Kaymakam Kubilay, personele başarılı çalışmalar diledikten sonra velilerle sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Kaymakam Kubilay, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettikten sonra habersiz denetimini tamamlayarak okuldan ayrıldı.