Kaymakam’dan Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür ziyareti

Yayınlama: 02.09.2016
A+
A-

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay FETÖ’nün 15 Temmuz’da kalkıştığı başarısız darbe girişimine tepki göstermek amacıyla, kurum ve kuruluşlara, Sivil Toplum Kuruluşları’na teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Demokrasi Nöbeti Teşekkür Ziyaretleri kapsamında Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaymakam Kubilay’ı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak karşıladı.

Kaymakam’dan Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür ziyareti

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretlerinde Başta Dr. Olcay Palak ve tüm İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline, Demokrasi Nöbetleri’nde sağlamış oldukları sağlık tedbirlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Metin Kubilay, “Çerkezköy’ümüz tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla, hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz akşamından başlamak üzere, Milli İrade’ye, vatanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza, demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleştiği akşamdan itibaren uyumayan vatanının, bayrağının ve devletinin yanında olan ilçemizde yapılan titiz çalışmalar ve sağlanan koordinasyon sayesinde bugüne kadar olumsuz herhangi bir olay yaşanmamıştır. Bu nedenle çalışmalarda emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Konuşmalarının ardından Dr. Olcay Palak ile bir süre sohbet eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Hizmetlerinden dolayı Dr. Olcay Palak ve tüm sağlık personeline teşekkür eden Kaymakam Kubilay ziyaretlerini sonlandırdı.

Haber: Ekin Avcı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.