Kanburoğlu Ailesine ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyareti

Kanburoğlu Ailesine ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyareti
Yayınlama: 18.01.2023
A+
A-

Çerkezköy Belediyesi çalışanlarından Mimar Mustafa Kanburoğlu ve eşi Elif Kanburoğlu’nun dünyaya gözlerini açan Maya Bebeği evinde ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın olsun” dedi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Çerkezköy Belediyesi çalışanlarından Mimar Mustafa Kanburoğlu ve Elif Kanburoğlu çiftine “Hoş geldin Bebek” ziyaretinde bulundu. Kanburoğlu ailesinin dünyaya yeni gelen bebekleri Maya’ya sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini de Kanburoğlu ailesine takdim etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Kanburoğlu ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesini de tebrik ederek, “İlk evladımız Maya’yı ziyaret eden ve bizlerin mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretleri ailemizi son derece mutlu etti” ifadelerini kullandılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.