Çerkezköy ve Kapaklı’da, 1 milyon TL’lik kaçak tütün ve makinası ele geçirildi
Kapaklı ve Çerkezköy’de polisin üç ayrı adrese düzenlediği kaçak tütün operasyonunda piyasa değeri 1 milyon 100 bin TL’lik kaçak tütün ve malzeme ele geçirildi.
Kapaklı ve Çerkezköy’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik operasyon düzenledi.
1 MİLYON TL’LİK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ
İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Çerkezköy’de ikamet eden E.Y ve M.Y isimli şahısların Kapaklı ve Çerkezköy’de kiraladıkları depolarda boş makaronları tütün ile birleştirmek suretiyle M.Y isimli şüphelinin tütüncü dükkanında sattıkları ihbarı üzerine operasyon için düğmeye bastı. İki kişinin kiraladıkları depolarda yapılan aramalarda bilgisayarlı tam otomatik komprosör ile çalışan makaron doldurma makinesi, komprosör, tütün kırma makinesi, 250 bin adet dolu makaron, 500 kilogram kıyılmış tütün, çok sayıda makaron doldurma makinesi bakım kitleri olmak üzere yaklaşık piyasa değeri 1 milyon 100 bin TL’lik malzeme ele geçirildi.