Meclis 1 Temmuz’da toplanacak

Yayınlama: 29.06.2021
A+
A-

Çerkezköy Belediye Meclisinin temmuz ayı toplantısı 1 Temmuz Perşembe günü saat 15.00’te Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında 1 Temmuz Perşembe günü saat 15.00’te Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Çerkezköy Belediye Meclisinin temmuz ayı toplantısı açılış ve yoklama ile başlayacak. Ardından gündemin birinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 24.06.2021 gün ve 52 sayılı Belediye hissesi hakkındaki müzekkeresi görüşülecek.
GÜNDEM MADDELERİ NELER?
Daha sonra gündemin ikinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 25.06.2021 gün ve 56 sayılı taşınmaz hakkındaki müzekkeresinin görüşülmesinin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 25.06.2021 gün ve 17 sayılı protokol hakkındaki müzekkeresi ve gündemin son maddesi olan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 25.06.2021 gün ve  57 sayılı satış  hakkındaki müzekkeresi görüşülecek. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisinin temmuz ayı toplantısının ilk oturumu sona erecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.