Yeni bina önümüzdeki yıl faaliyete geçecek
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçedeki okullarda gerçekleştirdiği denetimlere Fevzipaşa İlkokulu ile devam ederken, inceleme esnasında yaptığı konuşmada, yapımı devam eden yeni binanın, önümüzdeki eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceği bilgisini verdi
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, son olarak Fevzipaşa İlkokulu’nu ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.
ÇALIŞMALARI VE SONUÇLARI SORDU
Ziyarette ilk olarak, kendi talimatı doğrultusunda hazırlanmış olan Eğitim ve Öğretimde Başarının Artırılması Eylem Planı’nı inceleyen Kaymakam Kubilay, idarecilere, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları ve alınan sonuçları sorarken, ardından da Değerler Panosu, İyilik Panosu ve Rehberlik Panosu’nu inceledi.
ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
İncelemeleri esnasında, ziyaretçi defterini de imzalayan Kubilay, nöbetçi öğrencilerle bir süre sohbet ettikten soran sınıfları da dolaştı. Sınıflarda öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet eden Metin Kubilay, yaklaşmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı da kutlayarak öğrencilerin ailelerine selam gönderdi.
KANTİNİ DENETLEDİ
Ziyareti esnasında, Okul Kantinini de denetleyen Kubilay, eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.
YENİ BİNA ÖNÜMÜZDEKİ YIL AÇILACAK
Kaymakam Kubilay, yeni yapılan okul binasının inşaat çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Yeni binanın, önümüzdeki eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceğini ifade eden Metin Kubilay, yeni binanın tamamlanmasıyla birlikte, öğrencilere daha iyi fiziki şartlarda eğitim hizmeti sunulacağına dikkat çekti. Çocukların geleceğinden daha önemli bir konularının olmadığını söyleyen Kubilay, incelemelerini tamamlayarak okuldan ayrıldı.