TSD Çerkezköy’de yardımlar sürüyor
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinde engelli vatandaşlarımıza yönelik yardımlar sürüyor. Süheyla Usta, Rekşan Mutlu ve Nurtaç Kuş, yaptığı yardımlar ile beş engelli vatandaşın daha engelli sandalyesi ihtiyacını karşılamış oldu.
5 MANÜEL SANDALYE YARDIMINDA BULUNULDU
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi gönüllüleri, engelli vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarını sürdürüyor. Çerkezköy’ün yardımsever isimlerinden olan Süheyla Usta, Rekşan Mutlu ve Nurtaç Kuş, başta kendileri olmak üzere arkadaş çevrelerinden topladıkları yardımlar ile Çerkezköy’de 5 engelli vatandaşın daha tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamış oldu. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube binasında düzenlenen basın açıklamasında Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çetinkaya, konu hakkında bilgilendirmede bulundu.
“YARDIMLARIMIZ SÜRECEK”
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine gönüllü olarak yardımlarda bulunan Çerkezköy’ün hayırsever isimlerinde Süheyla Usta “Biz bu işi hep devam ettireceğiz. 5 tekerlekli sandalye yardımında bulunduk, ama bitmeyecek bu hep devam edecek. Bayramdan sonra da yardımlarımız sürecek. Biz yaptığımız bu yardımlarla Çerkezköy’de yaşayan birçok kişiyi yardım yapmaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Çerkezköy basınında yer alan haberlerde de bu sebeple yer almak istiyoruz. Yardım için insanın yüreğinin de zengin olması gerekiyor. Herkesin yapacağı maddi ve manevi bir yardım vardır. Bu yardımların sürmesi ve ihtiyaç sahiplerin mağduriyeti giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Ve herkesi yardımlarda bulunması için çağrıda bulunuyoruz.”dedi.
“ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM”
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çetin Kaya ise yardımlarını dernekten ve engelli vatandaşlardan esirgemeyen Süheyla Usta, Rekşan Mutlu ve Nurtaç Kuş’a teşekkür ederek konuşmalarına başladı. Başkan Çetinkaya “5 manüel sandalye derneğimize teslim edildi. İhtiyaç sahibi olan 4 engelli vatandaşımızın ihtiyacı karşılanmış oldu. Bu dernek çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanarak mağduriyetleri gideriliyor. Ben herkesin yardım yapabilecek bir şeyleri olduğuna inanıyorum. Maddi manevi herkesin hayatından bir şeylerini engelli vatandaşlarımızın mutluluğu için yardımsever davranışta bulunacağına inanıyorum. Tekrar bu yardımlarda bulunan üç güzel arkadaşımıza, Süheyla Usta, Rekşan Mutlu ve Nurtaç Kuş arkadaşımıza teşekkür ediyoruz ve Çerkezköy’de bulunan birçok kişiye yardımseverlik anlamında örnek olmasını diliyorum.”dedi.
HABER: Ramazan FİŞEK