Sezer AKP’ye mi geçiyor?

Yayınlama: 16.08.2013
A+
A-

Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi statüsüne geçmesi nedeni ile yerel seçimler sonrası kapanacak olan Büyükyoncalı’da, Belediye Başkanı Necati Sezer’in Ak Parti’ye transfer olacağı konuşuluyor.
necati sezerÇerkezköy Havadis- Yargılanma, tutuklanma ve serbest kalma süreçlerinde mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendisine sahip çıkmadığını gerekçe göstererek Şubat ayında partisinden istifa eden Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer’in, AKP’ye transfer olacağı konuşuluyor.
KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR
Cezaevinden çıkmasının ardından Şubat ayında Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden Necati Sezer’in, yakın zamanda AKP saflarına katılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Sezer’in AKP’ye katılmaya karar verdiği, bu düşüncesini de AKP Saray İlçe Başkanlığı ile paylaştığı da edinilen bilgiler arasında.
CHP’YE DARGIN
AKP’ye katılmasına kesin gözüyle bakılan Sezer’in eski partisi CHP’ye de dargın olduğu öğrenildi. Nitekim kulislerde CHP’li yetkililerin geride bıraktığımız Ramazan Bayramı’nda Sezer’le bayramlaşmayarak, Sezer’i gözden çıkardıkları çok sık konuşulan konular arasında yer alıyor.
AKP SARAY’DAN SEZER’İ Mİ ADAY GÖSTERECEK?
Kulislerde konuşulanlardan yola çıkıldığında ise akıllara, yaklaşan yerel seçimler öncesinde AKP’nin Saray Belediye Başkanlığı için Necati Sezer’i mi aday göstereceği sorusu geliyor. Sezer’in Büyükyoncalı ve Saray’da sevilen bir siyasetçi olması da bu soruyu doğrular nitelikte.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.