Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi açıldı
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin çiftinin Çerkezköy’de yaptırdığı Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi geniş katılımlı törenle açıldı.

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin çiftinin Çerkezköy Ambardere mevkiinde yaptırdığı Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi dün 14.30’da düzenlenen geniş katılımlı törenle açıldı. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi açılışına, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri TBBM Başkan Vekili Mustafa Şentop ve Mustafa Yel, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkan vekili Uğur Erem, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, siyasi parti ve STK temsilcileri, muharip gaziler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Açılış Töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise; “Tekirdağ, Türkiye’de en fazla göç alan ikinci şehri. Bu da her yıl okul ihtiyacı demektir. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu da ancak eğitim ile olur. Ben böylesi hayırlı bir yatırım yaptığı için Ahmet Çetin’e teşekkür ediyorum.” dedi.
TEBRİK ETTİ
Başkan Kadir Albayrak’ın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy’e fen lisesi kazandırdığı için Ahmet Çetin’i tebrik ettiğini belirterek, okulun tüm Çerkezköylülere hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti.

KURDELE KESİLDİ
Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Açılış töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ve ile son buldu