Partiler için süre yarın doluyor

Partiler için süre yarın doluyor
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

Siyasi partiler aday listelerindeki eksiklikleri yarına kadar tamamlayabilecek. Kesin aday listeleri 3 Mart’ta açıklanacak

Siyasi partiler, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne ilişkin aday listelerindeki eksiklikleri, yarına kadar tamamlayabilecek.

Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin hazırlanan seçim takvimine göre, siyasi partilerin aday listelerini vermesi için gereken süre, dün saat 17.00 itibarıyla tamamlandı.

EKSİK VARSA BUGÜN TAMAMLANACAK 

Seçim kurulları, siyasi partilerin verdikleri aday listelerinde saptanacak eksiklikler ile herhangi bir sebeple eksik aday göstermiş siyasi partilerin ilçe başkanlıklarından, bu eksikliğin tamamlanmasını bugün isteyecek. Siyasi partiler aday listesindeki eksiklikleri, yarına kadar tamamlayabilecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.