Öğrenci ve öğretmenlere ‘İyi tatiller’ diledi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2021 – 2022 eğitim öğretim sezonunun tamamlanması dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi: “2021-2022 eğitim ve öğretim yılının sona erdiği böylesine güzel bir günde yediden yetmişe sevgili öğrencilerimizin karne sevincini paylaşıyoruz.
Dersler, ödevler ve sınavlarla dolu dolu geçen bir yılın ödülü olan yaz tatilinin öğretmen ve öğrencilerimizin dinlenmelerine ve önümüzdeki öğretim yılında iyi bir başlangıç yapmak için moral toplamalarına vesile olması en büyük temennimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, karne sevinci yaşayan sevgili öğrencilerimizi ve öğretmenlerini en içten duygularımla kutluyor, güzel bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum.”
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum