Kozuva’dan İrmet’e ziyaret
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kısa bir süre önce faaliyete geçen İrmet Hospital’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Murat Seymen ve Mesut Görgün geçtiğimiz Pazar günü hizmet vermeye başlayan İrmet Hospital’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İrmet Hospital Başhekim’i Ahmet Türker ve Başhekim Yardımcısı İrfan Tombalak tarafından karşılanan ÇTSO heyeti Türker ve Tombalak ile birlikte hastaneyi gezdi.
İRMET’İ ZİYARET ETTİLER
Önceki gün saat 16.30’da gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Süleyman Kozuva ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Mustafa Seçkin, Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Murat Seymen ve Mesut Görgün katıldı.
HAYIRLI OLSUN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Türker, İrfan Tombalak ile birlikte ÇTSO heyetine hastaneyi gezdirirken, söz alan Süleyman Kozuva, Çerkezköy’e böyle bir sağlık tesisini kazandırdıkları için İrmet Hospital ekibini kutlayarak, “Çerkezköy sağlık alanında özel ve kamu olmak üzere tüm hastaneleriyle birlikte büyük atağa kalktı. İrmet Hospital de bu gelişime bu modern hastane ile destek verdi. Kendilerini tebrik ediyor yeni hastanelerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.