Kaymakam Kubilay, Topdal Plastik’i ziyaret etti
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve Tekirdağ İlinde Yıllık Gelir Vergisi beyanında Tekirdağ Vergi Rekortmenleri arasında 2. olan, Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi Fabrikasını ziyaret etti.
YERİNDE İNCELEDİ
Ziyaretlerinde, Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topdal, Genel Müdür Yardımcısı Orhan Yurtsever ve İnsan Kaynakları ve İdari İler Müdürü Hüseyin Gülcü tarafından karşılanan Kaymakam Metin Kubilay, fabrika hakkında Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topdal’dan bilgi alarak üretimi yerinde inceledi.
“1000 KİŞİLİK İSTİHDAM HEDEFLİYORUZ”
Ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Kubilay, teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topdal “Aldığımız ödül ve sizin takdiriniz bizim moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Ziyaretlerinizle bizleri ayrıca mutlu ettiniz. 1974 yılında İstanbul’ da kalıpçılık ile faaliyetine başlayan Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi 1983 yılında plastik enjeksiyon makinaları ile plastik sektörüne geçiş yaptı. 2003 yılında Çerkezköy’ de yatırımlara başlamış ve 2006 yılında 26 bin metrekarelik açık, 18 bin metrekarelik kapalı alanda üretime geçmiştir. 400 çalışanımızla ve 68 enjeksiyon makinası ile plastik aksamlar üretiyoruz. Dünyada ne kadar beyaz eşya üreten firma varsa hepsine hizmet veriyoruz. Ayrıca 12 bin metrekare açık alan üzerinde inşaatı devam etmekte olan iki kattan oluşan toplam 14 bin metrekarelik kapalı alana sahip yeni üretim binasını 2016 yılın içinde devreye alarak iki fabrikada toplam 1000 kişilik istihdam hedefliyoruz.”dedi.
“BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”
Bütün kamu hizmetlerinin alınan vergilerle yapıldığını belirten Kaymakam Metin Kubilay “Vergi Rekortmeni olarak gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Bu başarınız teşvik edici oluyor. İlçem adına sizlere teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sanayi alanında bir marka kent haline gelen İlçemizde, üretimin ve istihdamın artırılması için yapılan bütün çalışmaları çok önemsiyoruz. Bu amaçla gerekli her türlü desteğin verilmesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz.”dedi. Topdal Plastik ve Kalıp Sanayi ürünlerini yakından inceleyen Kaymakam Kubilay, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek başarılı çalışmalar diledi ve fabrikadan ayrıldı.
HABER: A. Kadir KILDIZE