Kapaklı’da Sünnet Şöleni başlıyor
Kapaklı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni, 18 Ağustos Cuma ve 19 Ağustos Cumartesi günü Eski Belediye Meydanı’nda yapılacak.

ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
Kapaklı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni, 18 Ağustos Cuma ve 19 Ağustos Cumartesi günü Eski Belediye Meydanı’nda yapılacak. Yüzden fazla çocuğun sünnetini gerçekleştirecek olan Kapaklı Belediyesi, çocukların bu özel günlerinde eğlenceler, çeşitli gösteriler düzenleyecek ve onlara sürpriz hediyeler verecek.
‘TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM’
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konu ile ilgili yaptığı yaptığı açıklamda; ‘‘Bu yıl sünnet olmak için belediyemize müracaat eden çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik ortamlarda sünnetlerini gerçekleştirdik. Onların heyecanına bu yıl da halkımızla ortak olacağız. Sünnet Şölenimiz 18 Ağustos Cuma günü saat 17.30’da Recep Güven Parkı’nda Mevlidi Şerif ile başlayacak olup etkinliğimiz saat 18.00’de toplu fotoğraf çekimi, 18.30’da sünnet çocuklarımıza konvoy ve saat 20.30’da Eski Belediye Meydanı’nda gerçekleşecek olan kına, eğlence ve konserlerle tamamlanacak. Şölenimiz, 19 Ağustos Cumartesi günü kaldığı yerden devam ederek ulusal sanatçımızın katılacağı konser, eğlence ve havai fişek gösterileriyle sona erecek. Sünnet şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum.’’ dedi.
‘SİZİN ÇOCUKLARINIZ BİZİM ÇOCUKLARIMIZDIR’
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Bizim en büyük isteğimiz evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve en iyi okullarda okutarak, hizmetin en iyisini almalarını sağlamaktır. Belediyeler ailelerin yanında, birebir diyalog halinde olan kuruluşlardır. Hayatlarının her aşamalarında, orada yaşayan hemşehrilerinin yanındadır. Biz de Kapaklı Belediyesi olarak dini etnik kökenin, hangi siyasi düşüncede olduğunun, hangi kökenden geldiğinin önemi olmaksızın, bu özel günde olduğu gibi onların hep yanındayız. Sizlerin çocukları bizlerin çocuklarıdır. Evlatlarımızı sağlık ve güven içinde hep beraber büyüteceğiz. Onları aydınlık yarınlara hazırlayacağız.” diye konuştu.