Jandarma okul çevrelerinde güvenliği artırdı
Çerkezköy’de jandarma ekipleri okul çevrelerinde şüpheli gördüğü 3 bin 100 kişinin Genel ilgi Taraması (GBT) sorgusu yaptı.
Çerkezköy Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Gençlerin korunması ve okul güvenliğine yönelik uygulamalar” kapsamında uygulama ve denetimlerine aralıksız devam ediyor.
Ekipler, sorumluluk bölgesi olan Kızılpınar ve Veliköy’de 3 bin 100 GBT sorgusu yaparken, 44 servis aracı ve 25 işyerini denetildi. 1 işyeri hakkında işlem yapıldı.
Kaymakam Nazmi Günlü, “Çerkezköy Jandarma Komutanlığımızca 2024 yılı Şubat ayında Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliğine Yönelik 8 Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyeti yapılmıştır. Uygulamalarında görev alan mesai arkadaşlarımıza ve yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum