“Gönlüm sizden yana”

“Gönlüm sizden yana”
Yayınlama: 11.03.2014
A+
A-

Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine 3.dönem için aday olan Ali Ertem partisinin İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte ÇTSO Yönetimini ziyaret etti. Ertem ve partililer, yenilenen ÇTSO Binasından övgü ile söz ederken, Ertem ÇTSO’nun, Çerkezköy’deki en güçlü STK olduğunu ifade etti. Öte yandan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, gönüllerinin Ertem’den yana olduğunu dile getirdi
 
Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Teşkilat Yönetimi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
akp çtso ziyaret (1)“YENİ BİNA ÇOK GÜZEL OLMUŞ”
Ertem ve Partilileri ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri karşıladı. Kendilerini ağırlayan ÇTSO Yönetimine teşekkür eden Ali Ertem, yenilenen ÇTSO binasından da övgüyle söz ederek, “Binanın yeni dizaynı çok güzel olmuş, sizin ve yapanların emeğine sağlık” dedi.
ÇTSO ÇERKEZKÖY’DEKİ EN GÜÇLÜ STK’DIR
ÇTSO’nun kendileri için çok önemli olduğunu da dile getiren Ertem, “Ticaret Odası Çerkezköy’ün en güçlü sivil toplum kuruluşu. Bugüne kadar sizin gibi değerli insanlarla çalıştığımız için mutluyuz. Bu beraberliği bundan sonra da devam ettireceğiz” diye konuştu.
3 DÖNEM İÇİN GÖREVE TALİBİZ
Kendilerinin de üçüncü dönem için göreve talip olduklarını hatırlatan Ali Ertem, “Hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Eğer görevi devam ettirirsek, ustalık dönemimizde yeni projelerle halkımızın karşısında olacağız. Bugüne kadar nasıl Çerkezköy’ü düşündüysek, bundan sonra da öyle olacak” şeklinde konuştu.
GÖNLÜM SİZİNLE
Ziyaretlerinden ötürü partililere teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Bu süreçte size başarılar diliyorum. Bugüne kadar uyum içinde çalıştık. Benim gönlüm sizin kazanmanızdan yana. inşallah bundan sonra da güzel şeyler olur” ifadelerini kullandı. Ziyarette konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de ziyaretlerinden ötürü partililere teşekkür ederek, “Hem sizin, hem bizim yolumuz açık olsun. Umarım bizler de yeni binamızda huzurlu, güzel işler yaparız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.