Ertem’den ilginç yorum; “Garip’le yarışacağız”

Yayınlama: 04.09.2013
A+
A-

Çerkezköy Belediye eski Başkanı Remzi Garip’in Belediye Başkanlığı aday adaylığı için CHP’ye resmi başvuru yapmasının ardından, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, konu hakkında şahsi Twitter hesabından ilginç bir yorum yaptı.
ertemÇerkezköy Havadis- Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Remzi Garip’e şahsi Twitter hesabından ‘hayırlı olsun’ dedi.
“BEN SÖYLEMİŞTİM”
Şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP’nin diğer aday adaylarının kırılmaması gerektiğini belirterek; “Ben söylemiştim havasına girmeyeceğim ancak görünen köy kılavuz istemez. Diğer aday adayları kırılmasınlar lütfen. Remzi Garip’le yarışacağız” diyerek CHP’nin Belediye Başkanlığı için aday olacak ismin Remzi Garip olacağını iddia etti.
“HAYIRLI OLSUN”
Remzi Garip’in başvurusunun Cumhuriyet Halk Partisi ve Garip için hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Ertem; “Bana bugüne kadar twit atan sevgili CHP’lilerin yorumlarını bekliyorum. Başta Metin Dönmez olmak üzere diğer aday adayları için de hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
“YİNE BİZE YARAYACAK”
Ertem’in Twitter üzerinden bu açıklamaları yaptığı sırada Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak tarafından kendisine, ‘Sayın Başkanım, şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun’ yazılı bir tweet geldi. Koçak tarafından gönderilen Tweete Ertem’in yanıtı ise; “Başkan merak etme, Remzi Garip’in adaylığı yine bize yarayacak” oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.