ÇTSO geleneksel iftar yemeğini düzenledi
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar Yemeği’nin üçüncüsü dün akşam (6 Temmuz Pazartesi günü) TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Yalı Restaurant’ta gerçekleşti. Gecede ayrıca, 2014 yılında elde ettikleri gelirden yüksek düzeyde vergi ödeyen firmalara ve ihracat şampiyonlarına ödülleri takdim edildi.
TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU DA KATILDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Ayşe Doğan, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mülki ve idari amirler, Trakya’daki oda borsaların Yönetim Kurulu Başkanları ile Meclis Başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ÇTSO Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
ÇTSO YÖNETİMİ YAKINDAN İLGİLENDİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetimi ve Meclis Üyeleri iftar öncesi ve sonrası konuklarla yakından ilgilenirken, hep birlikte yenen iftar yemeğinin ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye Süleyman Kozuva geldi.
“SEN BEN YOK BİZ VARIZ”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine geldiklerinde ilkelerinin ‘Sen-ben yok, biz varız’ olduğunu dile getiren Başkan Süleyman Kozuva, “Çok şükür, yönetimdeki değerli arkadaşlarım ve Oda çalışanlarımızla birlikte, katılımcı ve şeffaf yönetim tarzımızla, bu anlayışı bütün üyelerimize, iş dünyamızın kıymetli temsilcilerine, yasaların verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde, yerinde ve zamanında saygın ve kaliteli hizmet sunarak, başarmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi ve kendilerine bu imkanı sağlayan herkese teşekkür etti.
“HUZUR GÜVEN VE İSTİKRAR İSTİYORUZ”
Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 7 Haziran’da gerçekleştirilen genel seçimleri de değerlendirmelerde bulunarak “Ticaret ve sanayiciler olarak tek talebimiz ülkemizin zenginleştirilmesidir. Kişi başına düşen refah payını artırmak istiyoruz. Biz rakiplerimizi geçmek istiyoruz. Bunun için de ülkemizde tek istediğimiz huzur, güven ve istikrarın olmasıdır. Hedefler içinde ülkemizi dünyanın en büyük ilk on ekonomisi içersine sokmak istiyoruz. Kişi başına düşen zenginliğimizi 10 bin dolardan 25 bin dolar seviyesine yükseltmek istiyoruz. Bunu da yapacağız. Bunun için hızla reformu sağlayacak bir koalisyon hükümetinin kurulmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
VERGİ REKORTMENLERİ VE İHRACAT ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
Gecenin sonunda, 2014 yılında elde ettikleri gelirden yüksek düzeyde vergi ödeyen firmalara ve ihracat şampiyonlarına ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Firma bazında vergi rekortmenleri listesinde yer alan YKK Metal ve Plastik Ürünleri San. Tic. A.Ş. Trelleborg Çerkezköy Otomotiv San. Tic. A.Ş. Vira Ticaret ve Kimya San. Ltd. Şti, Atılım İnşaat Tekstil ve Ticaret A.Ş. Schott Orim Cam. Tic. A.Ş. Kesimler Petrol Ürünleri Pazarlama Tic.Ltd. Şti. Altınsaray Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları San. Tic. Ltd. Şti. MY Hazır Giyim San. Tic. Ltd. Şti. Çetinler Dayanıklı Tüketim Malları San. Tic. A.Ş. Serinler Tarım Ürünleri’ne şahıs bazında rekortmenler listesine giren Mustafa Toptal, Hakan Çakıroğlu, Yunus Hamarat, Gürkan Mansur İğdeli, Murat Bakıral, Salih Kösenli, Ergün Varan, Hüseyin Avni Ersoy, Gamze Şerife Ahıs, Hüseyin Üstün’e ödülleri takdim edildi. İhracat alanında elde ettikleri başarı dolayısıyla da BSH Ev Aletleri San. Tic. A.Ş., Polimer Kauçuk Sanayi ve Pazarlama A.Ş’ ile Hema Exim Ticaret A.Ş. yetkililerine protokol tarafından ödül verildi.
KARŞILIKLI HEDİYE TAKDİM ETTİLER
Gecede ayrıca ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu birbirlerine karşılıklı hediye takdim ederken, Hisarcıklıoğlu tüm protokole Dede Korkut Kitap Seti de armağan etti.
