ÇTSO geçici olarak taşındı
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Oda hizmet binasında süren tadilat nedeni ile geçici olarak taşınmak zorunda kaldı. Cumartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası karşısındaki iş yerine taşınan Oda Personeli, yaklaşık 1 ay boyunca Oda Üyeleri’ne burada hizmet verecek.
Çerkezköy Havadis- Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Oda Hizmet Binasında süren tadilat nedeni ile 1 ay süreliğine yeni yerinde hizmet verecek.
1 AY SONRA TAŞINACAKLAR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası karşısındaki Kipa Ekspress’in yanındaki işyerine geçici olarak taşınan ÇTSO Personeli, yaklaşık 1 ay boyunca Oda Üyeleri’ne burada hizmet verecek. Oda Hizmet Binasındaki tadilatın tamamlanmasının ardından ÇTSO Personeli Hizmet Binası’na taşınabilecek.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum