Çerkezköy’de 20 kişi ‘Ispanak’tan zehirlendi
Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir fabrikanın gece vardiyasında çalışan 20 işçi, fabrikanın yemekhanesinde yedikleri ıspanak yemeğinin ardından mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Gazete Havadis- Türkiye ıspanak zehirlenmelerini konuşurken benzer bir vaka da Çerkezköy’de meydana geldi.
FABRİKADA YEDİLER
Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir fabrikada gece vardiyasında çalışan 20 işçi, fabrikanın yemekhanesinde yedikleri ıspanak yemeğinin ardından mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan hastaların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
SÜLEYMANPAŞA’DA DA İKİ KİŞİ ZEHİRLENDİ
Öte yandan Süleymanpaşa’da da 2 kişinin aynı şikayetlerle Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılanlardan birinin Süleymanpaşa Sağlık Hak-Sen İlçe Başkanı Selim Kafadar olduğu öğrenildi. Kafadar’ın geçici hafıza kaybı yaşadığı ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Konuyla ilgili açıklama açıklama yapan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengiz Becerir, ıspanak yedikten sonra rahatsızlanan 22 kişinin hastanelerde tedavi gördüğünü bildirdi.