Bulgar heyet’ten ÇEMYO’ya tanıtım ziyareti
Bulgaristan Angel Kanchev Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mihail Petkov İliev beraberindeki akademisyenlerle birlikte ÇEMYO öğrencilerine üniversitelerini tanıttı
Bulgaristan’da faaliyet gösteren Angel Kanchev Üniversitesi’nden gelen Akademisyenler, üniversitelerini tanıtmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Bulgaristan’dan gelen heyette, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mihail Petkov İliev, Yabancı Öğrenciler Bölümü Müfettişi Nevin Hebibova, Yabancı Öğrenciler Bölümü Müdürü Doç. Dr. Krasimir Velikov Martev yer aldı.
OKULU ZİYARET ETTİLER
Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, konukları ÇEMYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş karşılarken, Buluş ve okulun Akademik Kadrosu, bir süre Bulgar meslektaşları ile bir süre sohbet etti.
ÖĞRENCİLERE ÜNİVERSİTEYİ TANITTILAR
Bulgar heyet ardından, ÇEMYO öğrencileri ile bir araya geldi. Düzenlenen aktivitede, , Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mihail Petkov İliev, Yabancı Öğrenciler Bölümü Müfettişi Nevin Hebibova, Yabancı Öğrenciler Bölümü Müdürü Doç. Dr. Krasimir Velikov Martev, yaptıkları sunum eşliğinde üniversiteleri hakkında öğrencilere bilgi verirken, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.