Bölüm temsilcilerini seçtiler
Çerkezköy Meslek Okulu’nda (ÇEMYO) ‘Bölüm Temsilcisi Seçimi gerçekleştirildi. Toplam 6 bölüm için 1143 öğrencinin oy kullandığı seçimlerde, her bölüm kendi temsilcisini seçti
Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Okulu (ÇEMYO) bünyesinde eğitim veren 6 bölümde ‘Bölüm Temsilcisi Seçimi’ yapıldı.
1143 ÖĞRENCİ OY KULLANDI
Seçimlerde toplam 1143 öğrenci oy kullanırken, Hakla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrenci Temsilciliği’ne Osman Cebe, Tekstil Teknolojileri Bölüm Temsilciliği’ne Ömer Atik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölüm Temsilciliği’ne Cem Dosdoğru, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölüm Temsilciliği’ne Özkan Ayan, Lojistik Bölümü Temsilciliği’ne Melike Akyol ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Temsilciliği’ne Ebru Dönmez seçildi.
EN BÜYÜK AMAÇ SÖZ SAHİBİ OLABİLMELERİ
Seçimin ardından, bölüm temsilcilerini tebrik eden Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş, “Bu seçimlerin en büyük amacı öğrencilerin üniversite yönetiminde söz sahibi olabilmeleridir. Bölüm temsilcileri bölümleri ve okulla ilgili sorunlarını, sıkıntılarını veya önerilerini okul temsilcisine ileterek okul yönetimini bu konularla ilgili bilgilendiriyor. Bölüm Öğrenci temsilcileri daha sonra kendi aralarında bir araya gelerek, okul temsilcisini seçecekler. Okul temsilcisi öğrencimiz, öğrencilere ilişkin bazı idari ve akademik toplantılarımıza da katılarak, öğrencilerin görüşlerini paylaşacak” ifadelerini kullandı.