Beyaz Liste seçim startını verdi
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine sayılı günler kala, 4’ncü Meslek Grubu’ndan bağımsız meclis üyesi olarak hazırlanan Erbuz ve Erma şirketler grubu sahibi Erol Buz, ‘Beyaz Liste’ ile katılacağı seçimlerin aday listesini açıkladı.
Çerkezköy Havadis- Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine 4’üncü Meslek Grubu’ndan ‘Beyaz Liste’ ile bağımsız olarak katılacağını açıklayan Erol Buz, ‘Beyaz Liste’ adaylarını açıkladı.
“YOLA ÇIKMAMIZDA ARKADAŞLARIMIZIN TEVECCÜHÜ ETKİLİ OLDU”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ‘Beyaz Liste’ ile bağımsız olarak katılacağını açıklayan Erbuz ve Erma şirketler grubu sahibi Erol Buz, dün saat 15.00’de Kapaklı’daki çalışma ofisinde ‘Beyaz Liste’de yer alan Hanifi Yüzbaşı ve Güntay Çakır ile birlikte bir basın açıklaması düzenledi. Seçim sürecine dahil olmalarında çevresindeki insanların teveccühlerinin etkili olduğunu belirten Erol Buz; “ÇTSO’da yaşanan olumsuzluklar ve arkadaşlarımızın bizleri bu göreve layık görmesi, sürece katılmamızda etkili oldu. Biz de beraberimizdeki arkadaşlarımızla 4’üncü grupta ‘Beyaz Liste’ ile seçime gireceğiz” dedi.
“PAYLAŞIMCI OLMAYA ÇALIŞTIK”
‘Beyaz Liste’yi oluştururken bölgesel olarak adaletli olmaya çalıştıklarının altını çizen Erol Buz; “Maalesef diğer listeleri incelediğimizde, listedeki isimlerin büyük çoğunluğunun Çerkezköy odaklı olduğunu gördük. Bizim hazırladığımız listede ise gerek Çerkezköy’den gerekse Kapaklı, Kızılpınar, Veliköy, Saray gibi bölgedeki birçok yerleşim yerinden isimler yer alıyor” diye konuştu.
“YARIŞ SÖZ KONUSU DEĞİL”
Seçime girme amaçlarının kimse ile yarışmak olmadığını kaydeden Erol Buz; “Bizim amacımız kesinlikle oy bölmek ya da birileri ile yarışmak değil. Amacımız, çevremizdeki arkadaşların teveccühlerini boşa çıkarmamak ve seçimi kazanmaktır. 4’üncü grupta yer alan tüm arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
“HER KAPIYI ÇALACAĞIZ”
4’üncü grupta 478 üyenin yer aldığını belirten Erol Buz; “Bugüne kadar 4’üncü grupta yer alan birçok üyeye ziyarette bulunduk. Ancak henüz gidemediğimiz birçok isim var. Bu arkadaşlarımıza da en kısa zamanda ulaşarak kendilerinden destek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.
“KISIR DÖNGÜYÜ DÜZELTMEK İSTİYORUZ”
Erol Buz’un konuşmasının ardından söz alan Yağmur İnşaat’ın sahibi Hanifi Yüzbaşı, ÇSTO’da yaşanan kısır döngüye bir son vermek istediklerini belirterek; “Amacımız ÇTSO’yu daha iş yapılabilir hale getirmektir. Bu yüzden her bölgeden üyemizi listemize dahil ettik. İnşallah seçimlerde başarılı olarak amacımıza ulaşacağız” dedi.