“Belediye bu işle uğraşmaz”
AKP Çerkezköy İlçe Yönetimi, bir süre önce görevine başlayan Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Ambardere mevkiinde imarla ilgili sıkıntı yaşandığını ve vatandaşların mağdur olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Reşat Bahar, mevcut Belediyenin bu sorunu çözemeyeceğini iddia ederek, “Hele şimdi CHP geldi hiçbir şey olacağı yok. Belediye anca burada minibüs duraklarına Atatürk posteri yapıştırıyor, konser yapıyor, bu işle uğraşmaz” dedi
AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, kurum ziyaretleri kapsamında bir süre önce Çerkezköy Orman İşletme Şefliği görevine başlayan Cemil Kemikli’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN
Ziyarette konuşan AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Çerkezköy güzel bir yer. İnşallah buraya alışırsınız. Buradan başka bir yere gitseniz bile Çerkezköy’ü unutamayacaksınız. Buranın suyunu içen mutlaka burada kalıyor” dedi. Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli de ziyaretten ötürü partililere teşekkür etti.
AMBARDERE MEVKİİ GÜNDEME GELDİ
Ziyaret esnasında, konu Ambardere Mevkii’nden açılırken, Reşat Bahar, vatandaşın Ambardere’de sıkıntı yaşadığını dile getirerek, “Belediye oraya imar izni vermeden önce Orman İşletmeye sormamış. Vatandaş bu yüzden mağdur oluyor” dedi.
ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR
Bu soruna Belediyenin bir çözüm getirmesi gerektiğini savunan Bahar, “Orman İşletme’den o zaman imara açılması konusunda görüş alınmış olsaydı, Orman İşletme imar uygulaması yapılmasın derdi ve bugün vatandaş mağdur duruma düşmezdi. Tapu ile Orman Kadastro ortak çalışmalıdır” diye konuştu.
BELEDİYE BU İŞLE UĞRAŞMAZ
Bahar, konuşmasında, mevcut Belediye yönetiminin bu konuya çözüm getiremeyeceğini de savunarak, “Şu anki Belediye bu konu ile ilgili hiçbir şey yapmaz. Defteri bile açmazlar. Hele şimdi CHP geldi hiçbir şey olacağı yok. Belediye anca burada minibüs duraklarına Atatürk posteri yapıştırıyor, konser yapıyor, bu işle uğraşmaz” ifadelerini kullandı.