Aygun’dan 19 Mayıs mesajı

Yayınlama: 19.05.2022
A+
A-

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

CHP’li Aygun mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs, Türk Halkının şahlanış günüdür, varoluşun ve umudun yeniden doğuşudur, bağımsızlık ateşinin yakıldığı tarihtir. Milli Mücadele için kenetlenen Türk milleti, Anadolu’daki varlığını perçinlenmiştir.

Ulusal Kurtuluş meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs 1919’un 103. yılı kutlu olsun.

Milli Mücadele sürecinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında yaşanan zorlukların daima hafızada yaşatılması gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine sahip çıkarak, Ulusal Kurtuluş Savaşı koşullarını daima bilincimizde tutmamız dileği ile tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken,  bize bağımsız ve demokratik bir ülke inşa eden Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükran ve minnetle anarım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.