Atilla Can göreve başladı
22 yıldır Veliköy Belediyesi’nde görev yapan ve aynı zamanda Kültür Bakanlığı Sanatçısı olan Atilla Can, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi. Can, İmdat Özgür’ün ardından ikinci Başkan Yardımcısı olurken, yeni dönemde Sosyal işler Müdürlüğü görevini yürütecek
Geçtiğimiz Salı günü yeni görevine başlayan Atilla Can, basın mensuplarıyla bir araya gelerek hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili bilgi verirken, aynı zamanda fikir alışverişinde de bulundu.
SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANDA ÇALIŞMALAR OLACAK
Konuşmasında, Çerkezköy halkına sosyal ve kültürel alanda hizmet edeceklerini dile getiren Atilla Can, aynı zamanda Kültür Bakanlığı Sanatçısı olduğunu belirterek, “İlerleyen günlerde çok güzel çalışmalarla Çerkezköy halkının karşısına çıkacağız. Yapmış olduğumuz görüşmeler sonunda aldığımız fikir ve talepleri değerlendirerek sosyal ve kültürel anlamda halkımıza geri sunacağız” açıklamasında bulundu.