ADD’den Mandalı’ya plaket
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret eden Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Yönetimi, Başkan Mandalı’ya katkılarından ötürü plaket ve Atatürk portresi takdim etti
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan ve Dernek Yönetimi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti. Başkanı Dündar Orhan ve yönetimi, Mandalı’ya Atatürkçü Düşünce Derneği’ne verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim ederken bir de Atatürk portresi hediye etti.
EĞİTİM OLMAZSA OLMAZ
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Eğitim bizim olmazsa olmazlarımızdan. Çocuklarımız çamurlu ve bozuk yollarda yürüyebilirler. Ancak eğitimsiz yürüyemeyiz. Eğitim bizim karanlıkta yürümemize yardımcı olan el feneri gibidir” dedi.
KATKILARINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyarette konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan da, Mandalı’ya desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür ederek, “Başkanımızın çalışmalarını beğeniyle izliyoruz. Kapaklı kısa sürede modern bir kent havasına kavuşturdu. Derneğimizin çalışmalarına göstermiş olduğu katkılardan dolayı kendisini ziyaret etmek istedik” diye konuştu.
EĞİTİME BÜYÜK PAY AYIRIYORUZ
Kapaklı Belediyesi olarak bütçelerinde eğitime büyük pay ayırdıklarını kaydeden Mandalı, “Geçen yıl yapımı 4 milyon liraya mal olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun 2,5 milyon lirasını biz karşıladık. Kapaklımız bir yıldır ilçe statüsünde. Kapaklı’nın 3 bin 500 hektar olan alanı şuan 20bi hektara ulaştı. Çalışmaları bireysel bazda değil ekip statüsünde ortaya koymak önemli. Kapaklı’ya yön verecek projeleri 40 veya 50 yıllık yapmak gerekir” şeklinde konuştu.