“Çerkezköy’ün geleceğine imza atacak bir ekip oluşturduk”
Göreve geldikten sonra kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerde bulunan CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, bu kapsamda gazetemizi de ziyaret etti. İlçe Başkanı Hasan Demir, ziyarette yaptığı konuşmada, Çerkezköy’ün geleceğine imza atacak bir ekip oluşturduklarını ve bu doğrultuda çalışacaklarını vurgulayarak, “Temel görevimiz, Çerkezköy’ün sorunlarını çözüp, projeleri hayata geçirmek. Kapımız herkese açık. Geçmiş dönemdeki üyelerimiz, vatandaşlarımız bizler için ayrı birer değerdir. CHP iktidarının Çerkezköy’de uzun yıllar devam etmesi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız” dedi. Demir ayrıca, Çerkezköy’de mahalle temsilcilikleri oluşturacaklarını da ifade etti
CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın 19 Ekim tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü kongresi sonunda İlçe Başkanlığı’na seçilen Hasan Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
İYİ BİR ÇALIŞMA SONRASI AKAY SEÇİMİ KAZANDI
Ziyaret esnasında, Vahap Akay’ın zaferle ayrıldığı 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili fikirlerini paylaşan Hasan Demir, “CHP’de Belediye Başkanlığı için en doğru adayın Vahap Akay olduğu kamuoyu tarafından gözlemleniyordu. Vahap Akay’la daha kolay kazanılacağı görüşü hakimdi. Biz de o dönemde ekip olarak enerjimizi bu temelde tuttuk. İyi bir çalışmayla da Vahap Akay yerel yönetimi kazandı” diye konuştu.
ÖNEMLİ OLAN PROJELERİN HAYATA GEÇİRİLMESİ
Akay’ın o dönemde de Çerkezköy ile ilgili hedefleri ve projelerinin olduğunu kaydeden Demir, “Kazanmak olayın başlangıcı. Önemli olan sonraki süreçte projelerin hayata geçirilmesidir. Vatandaşın da beklentisi bu yönde” dedi.
UYGUN EKİP KAZANDI
İlçe Başkanlığını kazandığı olağanüstü kongre ile ilgili de konuşan Demir, “Kazanılan yerel yönetimin uyumlu bir İlçe Yönetimi ile yürümesi, hedefe adım adım yürümek için buna uygun bir yapı kurulması gerekiyordu. Kongre gerçekleşti ve buna uygun bir ekip kazandı” derken, kendisinin CHP üyeleri tarafından seçildiğini belirterek, görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.
HERKES BİZİM İÇİN AYRI BİRER DEĞERDİR
Çerkezköy’ün geleceğine imza atacak bir ekip oluşturduklarını ve bu doğrultuda çalışacaklarını vurgulayan Demir, “Temel görevimiz, Çerkezköy’ün sorunlarını çözüp, yararlı projeleri hayata geçirmek. Kapımız herkese açık. Geçmiş dönemdeki üyelerimiz, vatandaşlarımız bizler için ayrı birer değerdir. CHP iktidarının Çerkezköy’de uzun yıllar devam etmesi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu
MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİ OLUŞTURACAĞIZ
Demir ayrıca, Yönetim olarak Mahalle Temsilcilikleri oluşturulacağı bilgisini de verirken, “Temsilciliklerimiz aracılığıyla mahallelerin sorunlarını, taleplerini dinleyeceğiz. Kuracağımız ekip, Belediyenin de çalışmalarına katkı sağlayacak bir ekip olacak. Buna pilot bölgede başlayıp, genele yaymayı planlıyoruz” dedi.
ZİYARETLER DEVAM EDECEK
Demir ayrıca, yönetim olarak ziyaretlerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini dile getirirken, bu kapsamda diğer İlçe Teşkilatları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi birimleri ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunacaklarını sözlerine ekledi.