“Reşat Bahar kendi işiyle ilgilensin”

Yayınlama: 03.10.2014
A+
A-

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli’yi ziyareti esnasında kullandığı ‘Belediye anca minibüs duraklarına Atatürk posteri yapıştırıyor, konser düzenliyor. Ambardere’de yaşanan sıkıntılarla uğraşmaz’ sözlerine Belediye Başkanı Vahap Akay’dan yanıt geldi. Bahar’ın kendi işiyle uğraşması gerektiğine dikkat çeken Akay, “Sanırım kendisi kongre telaşına düşmüş durumda. 30 Mart’ta insanlar karar verdi. Biz de siyaset yapmadan herkese hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli’yi ziyareti esnasında kullandığı ve yerel basında da yer alan ‘Belediye anca minibüs duraklarına Atatürk posteri yapıştırıyor, konser düzenliyor. Ambardere’de yaşanan sıkıntılarla uğraşmaz’ ifadelerine cevap verdi.
vahap akay reşat bahar cevapBİZ İŞİMİZİ YAPIYORUZ O DA İŞİNE BAKSIN
Konuyla ilgili olarak polemiğe girmek istemediğini belirten Akay, “Reşat Bahar sanırım kongre telaşına düştü. Bu telaşıyla belediyeyi ve belediyenin hizmetlerini karıştırmasın. Önündeki vazifelere ve işine baksın. Çerkezköy Belediyesi’nin ne zaman ne yapacağına 30 Mart’ta insanlar karar verdi. Biz de siyaset yapmadan herkese hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.
NEDEN RAHATSIZIK DUYDUĞUNU AÇIKLASIN
Bahar’ın Atatürk posteri asılması ile ilgili sarf ettiği sözleriyle neyi ifade etmek istediğini de açıklaması gerektiğini kaydeden Akay, “Atatürk posterlerinden neden rahatsızlık duymuş aslında sorunun biri de budur. Ama öyle görüyorum ki bir telaş içinde ve telaşına bizi karıştırmasın. Biz işimizi yapıyoruz.  Onlar da Çerkezköy’e katkı anlamında ne yapabileceklerini düşünsünler” diye konuştu.
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.