“Çerkezköy’ü güzel yarınlarla buluşturacağız"

Yayınlama: 31.03.2014
A+
A-

30 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle ayrılan Vahap Akay, resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından ilk konuşmasını Saat Kulesi önündeki alanda gerçekleştirdi. Kendisini bekleyen yaklaşık on bin vatandaşa teşekkür eden Akay, “Hep birlikte Çerkezköy’ü güzel yarınlarla buluşacağız. Çerkezköy’ün değişimine sahip çıktınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Akay, ‘Kıskananlar çatlasın tezahüratları üzerine ise, ‘Biz çatlatmaya değil yapıştırmaya, onarmaya geldik. Herkesi birbirine yapıştırmaya geldik’ diyerek birlik mesajı verdi
 
30 Mart yerel seçimlerden zaferle ayrılan CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, resmi olmayan kesin sonuçların açıklanmasının ardından, Saat Kulesi önünde kendisini bekleyen on bine yakın partiliyle bir araya geldi.
vahap akay seçimi kazandı (3)AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK
Tüm vatandaşlarla birlikte Çerkezköy’ü yönetmeye geldiklerine vurgu yapan Akay, “Hiçbir ayrımız gayrımız yok. Oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Çerkezköy’ün değişim talebine ortak olan herkesle beraber, hep birlikte Çerkezköy’ü güzel yarınlarla buluşacağız. Aylardır sizlerle birlikte olduk. Bugün de bizi sandıkla buluşturdunuz. Çerkezköy’ün değişimine sahip çıktınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Akay ayrıca, bugüne kadar görev yapan tüm Belediye Başkanlarına da teşekkür etti.
ÇERKEZKÖY’ÜN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Hep birlikte Çerkezköy’ün geleceğine sahip çıkacaklarını dile getiren Akay, “Bir özlem var. Bu özlem Çerkezköy’ün 25 yıllık sevinç özlemi. Bu özleme bu, değişime CHP seçmenleri değil, tüm siyasi partilerin seçmenleri bizlerle birlikte ortak oldu. Çerkezköy’ün geleceğine sahip çıkacağız. Tüm sözlerimizin arkasında olacağız. Bu inanç, azimle yola çıktık. Bu azim ve inanç bu akşam bizi iktidara getirdi.  Biz dedik ki, herkesin Belediyesi, herkesin Belediye Başkanı olacağız. Herkese sahip çıkacağız. Çerkekzöy’ü halkımızla birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.
vahap akay seçimi kazandıBİZ ÇATLATMAYA DEĞİL YAPIŞTIRMAYA GELDİ
Coşkulu kalabalığın ‘Kıskananlar çatlasın’ tezahüratları üzerine, ‘Biz çatlatmaya değil yapıştırmaya, onarmaya geldik. Herkesi birbirine yapıştırmaya geldik’ diyerek birlik mesajı veren Akay,  “Vermiş olduğunuz emeğin hakkını sonuna kadar teslim edeceğiz.
BUGÜN KAZANAN CHP DEĞİL ÇERKEZKÖY
Akay’ın ardından kısa bir konuşma yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de, “Çerkezköy iyiliklere, güzelliklere ne kadar hasretmiş dedim. Bizlere güvendiğiniz için Allah sizlerden razı olsun. Emeği geçen desteği olan bize güvenen herkese teşekkürler. Bugün kazanan CHP, Vahap Akay değil, bugün kazanan Çerkezköy, Tekirdağ’dır” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.