Meclis tek gündemle toplandı

Yayınlama: 04.09.2013
A+
A-

Çerkezköy Belediye Meclisi Eylül ayı olağan Meclis Toplantısını tek gündem maddesi ile gerçekleştirdi. Çerkezköy sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki belediye hisselerinin satışının görüşüldüğü toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
_DSC0056Çerkezköy Havadis- Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı Pazartesi günü yapılan tek oturum ile tamamlanırken, Ekim ayı Meclis Toplantısının 1 Ekim Salı günü yapılmasına karar verildi.
HİSSELERİN SATIŞINA ONAY VERİLDİ
Pazartesi günü saat 15.00’de başlayan Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı’nda, toplantının tek gündem maddesi gereğince görüşülen, Çerkezköy sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki belediye hisselerinin satışına oy birliği ile karar verildi. Gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı, dilek ve temennilerin ardından son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.