Tekirdağ itfaiyesi güçlendi
Her geçen gün araç filosunu yenileyerek gücüne güç katan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yine 8 itfaiye aracını bünyesine kattı.
TÖREN DÜZENLENDİ
8 araç için sahil dolgu alanında tören yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, bazı daire başkanları ile itfaiye personeli katıldı.
İLÇELERE GÖNDERİLECEK
Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak itfaiyenin müdahale gücünün Avrupa standartlarına ulaşabilmesi için 8 yeni araç daha aldıklarını belirterek “Merkezde itfaiyemiz 4,5 dakikada kırsalda da 14 dakikada olay yerine ulaşıyor. Yeni araçlarımız Tekirdağ’a hayırlı olsun. Allah bize bu araçları kullanmayı nasip etmesin ama gerektiği zaman da bu araçların yokluğunu göstermesin” dedi. Yeni alınan 8 araç ihtiyacı olan ilçelere gönderilecek.
Haber: Celal KARAKURT