Tekirdağspor’ a destek kampanyası başlatıldı

Yayınlama: 24.11.2015
A+
A-

Geçtiğimiz sezon büyük mücadele vererek 3. Lige çıkan Tekirdağspor, uzun zamandır maddi imkansızlıklar ile boğuştuğu kamuoyunca biliniyor. 3.Lig’de tüm maddi imkansızlıklara rağmen sportif anlamda iyi bir ivme yakalayan Tekirdağspor için kulüp yönetimi tarafından yardım kampanyası başlatılmış oldu.
TEKİRDAĞSPORA DESTEK, 2BÜYÜK YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI
Tekirdağspor Kulübünden yapılan açıklamada “Büyük Tekirdağspor ailesi; Uzun zamandır yaşadığımız ekonomik sıkıntılar ve kulübü ayakta tutma çabalarımızın karşılıksız kalmayacağının bilinci içindeydik ve bu bilinç ile en başından beri mücadele etmeye devam ediyoruz. Cuma günü bizler zorlu Zonguldak yollundayken taraftarımızın tuğlalı parkta yaptığı açıklamalar, dün akşam sosyal medyada başlayan destek çağrıları, destek beyanları umarız bir çığ gibi büyür. Bizlerde bugün aldığımız karar ile bu çağrıları bir yardım kampanyasına dönüştürmüş bulunmaktayız. Aşağıda bulunan hesaplara dilediğiniz miktarda bağış yapıp makbuz adresini bizlerle paylaşabilirsiniz. Direk olarak adınıza ya da şirketinize kesilen bağış makbuzları adresinize yollanacak ya da elden teslim edilecektir. Banka Hesap ekstreleri haftalık olarak bankadan alınıp şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır.”ifadeleri yer aldı.
“SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ”
Tekirdağ Yönetim Kurulu adına yapılan açıklama “Her bütçeye uygun seçeneklerden biri de vip kart (kombine) seçeneğidir.200 lira karşılığında hem kulübümüze destek olmuş hem de maçlara ücretsiz olarak girme şansını sahip olabilirsiniz. Hem bu kapmayanın ateşlenmesi noktasında başlattığı kıvılcım için, hem de 10.000 lira bağış gerçekleştireceklerinden dolayı ticaret hayatına Romanya’da devam eden Tekirdağlı iş adamı Nazmi Doğan‘a, bu destek kıvılcımının büyümesine 5.000lira katkıda bulunan Kadir Çebi’ye ve 1.000 lira bağış beyanı bulunan Mustafa Sev bey efendilere şükranlarımızı sunarız. Sizler bu şehrin en duyarlı iş adamları olduğunuzu gösterip diğer Tekirdağ’lı iş adamlarına da örnek oldunuz. Bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmayacağınıza olan inancımızla şimdiden sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”ifadeleriyle son buldu.
HESAP BİLGİLERİ :
HALK BANKASI
Şube             :Tekirdağ sahil
şube no        :1397
Hesap no:     :161 000 36
IBAN             :TR93 0001 2001 3970 0016 1000 36
 
HABER: Ramazan FİŞEK

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.