1911 ikinci yarı açıldı 2-0

1911 ikinci yarı açıldı 2-0
Yayınlama: 04.11.2014
A+
A-

Süper Amatör Lig’in ikinci haftasına Kapaklıspor deplasmanına çıkan 1911 Çerkezköyspor, zorlu mücadeleden 2-0 galip ayrılmayı başardı. 90 dakika boyunca her iki takımın da vasat bir futbol sergilediği karşılaşmada 1911’e galibiyeti getiren golleri Şafak ve Gürel kaydederken, Vedat 88.dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı
 
Süper Amatör Lig’deki temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor, ligin ikinci haftasında Kapaklıspor’la deplasmanda karşılaştı. Pazar günü Kapaklı Stadı’nda saat 12.00’da başlayan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor; Muzaffer, Tolga, Erkan, Tuna, İsmail, Vedat, Oğuz, Ziya, Şafak, Ufuk ve Geçağa ilk on biri ile başlarken, Kapaklıspor ise sahaya Serhat, Mehmet, Hüseyin, Okan, Sezer, Garip, Murat, Yasin, Anıl ve Cihan ilk on biri ile başladı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi ekipten geldi. 18.dakikada sol kanattan gelişen atak sonrası ceza alanına hareketlenen 9 yavaş kalınca defans araya girdi ve kaleci muzaffer Yasin’den önce topu kontrol etti.
GENÇAĞA SAKATLANDI
Pozisyondan 2 dakika sonra 1911’in başarılı orta saha oyuncu Gençağa sakatlanarak yerini Musa Vatansever’e bıraktı.
1911çerkezköyspor - kapaklıspor (2)VASATIN ÜZERİNE ÇIKAMADILAR
İlk yarının ilerleyen bölümlerinde her iki takım da vasatın üstüne çıkamazken, pozisyona girmekte de zorlandı. Karşılaşmanın 44.dakikasına Kapaklıspor tehlikeli noktadan serbest vuruş kazanırken, kaleci Muzaffer topu rahatlıkla kontrol etti. Geri kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.
ŞAFAK TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ
İkinci yarıya daha istekli başlayan 1911 Çerkezköyspor, aradığı golü 50.dakikada buldu. Kendi yarı alanının ortalarından kullanılan serbest vuruş sonrası Kapaklı defansı hata yapınca top bir anda Şafak’ın önünde kaldı. Hızlı bir şekilde rakip ceza alanına giren Şafak, sağ çaprazdan sert vurdu ve topu ağlara gönderdi 1-0. Golden sonra Kapaklıspor, rakip ceza alanında daha fazla görünmeye başladı. Özellikle sol kanadı kullanmaya çalışan ev sahibi ekip, son paslarda başarılı olamayınca istediği pozisyonları yakalayamadı.
EV SAHİBİNDEN PENALTI İTİRAZI
Maçın 75.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında Yunus Emre ceza alanına girmek isterken düşürüldü. Maçın hakemi pozisyonu önce avantaja bıraktı ancak daha sonra faule karar verdi. Anıl’ın kullandığı frikikte top barajdaki oyunculara çarparak geri dönerken, Kapaklısporlu futbolcular topun ele çarparak geri döndüğünü savunarak hakeme uzun süre itirazda bulundu.
MUZAFFER SON ANDA ÇELDİ
Kapaklıaspor 78.dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanatta topla buluşan Hüseyin bekletmeden ortasını yaptı. Bir anda kaleye yönelen topa Muzaffer parmaklarının ucuyla dokunurken, top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
1911çerkezköyspor - kapaklıspor (3)OĞUZ’LA GOLE ÇOK YAKLAŞTI
Kapaklıspor, maçın son bölümünde baskını arttırmaya çalışırken, defans güvenliğini de ikinci plana attı. Konuk ekip, 82.dakikada farkı ikiye çıkarma şansını kullanamadı. Orta alanda topu kapan Gürel,  bekletmeden pasını Şafak’a aktardı. Topla buluşan Şafak bekletmeden sert vurdu, kaleci topu güçlükle çeldi. Seken topu takip eden Oğuz’un vuruşu üstten auta çıktı.
GÜREL’İN GOLÜYLE FARK İKİYE ÇIKTI
1911 Çerkezköyspor bu pozisyondan iki dakika sonra golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta günün başarılı ismi Şafak Törin çalımlarla ceza alanına girerken, pasını penaltı noktası üzerindeki arkadaşı Gürel’e çıkardı. Bu ikramı geri çevirmeyen Gürel rahat bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşındı 2-0.
VEDAT OYUN DIŞINDA KALDI
1911 Çerkezköyspor oyuncusu Vedat, 88.dakikada 13 e yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartı gördü ve oyun dışı kaldı. 2 farklı üstünlüğü yakalayan konuk ekip, maçın son dakikalarında savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken, yakaladığı kontra atak fırsatlarını değerlendirmeye çalıştı.
NET GOL FIRSATINI DEĞERLENDİREMEDİ
Kapaklıspor’un gol için yüklendiği dakikalarda geniş alan bulan 1911, 90’da 3.gole çok yaklaştı. Orta alanda Kapaklısporlu oyuncuların hatasını iyi değerlendiren Oğuz, kendi yarı alanından hızla çıktı ve pasını Şafak’a aktardı. Topla ilerleyen Şafak ceza alanına girer girmez şutunu çekti ancak top az farkla auta çıktı.
1911çerkezköyspor - kapaklıspor (4)1911 ÇERKEZKÖYSPOR 2’DE 2 YAPTI
Kapaklıspor uzatma dakikalarında Sezer’le gole yaklaşırken, sert şutu kaleci Muzaffer iyi bir refleksle topu kornere çelmeyi başardı. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonucun ardından 1911 Çerkezköyspor puanını 6’ya yükseltirken, ev sahibi Kapaklıspor ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Öte yandan, maçın hakem üçlüsü, 90 dakika boyunca verdiği kararlarla gerek oyuncuların gerekse teknik heyetin tepkisini çekti.
 
 
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.