Mandalı Türkiye gündeminde!
Mizahi kişiliğiyle her zaman ön planda olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Türkiye’nin en ünlü sosyal paylaşım ağı Onedio’da haber oldu. 2014 yerel seçimleri öncesinde yaptığı ‘Kapaklı neden Newyork gibi olmasın?’ başlıklı açıklaması Onedio tarafından derlenen İrfan Mandalı, her platformda Kapaklı’yı tanıtmaya devam ediyor.

BAŞKANLAR MİZAH KONUSU OLDU
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın 2013 yılında yaptığı bir açıklamada, “Çiçeği burnunda ilçe olan Kapaklı’da artık 3 kat uygulamasından ziyade dikey yapılaşmaya gidilmesi gerekiyor. 3 kat uygulaması adeta resmi gecekondulaşmadır’ demişti. Mandalı ayrıca ABD’nin özellikle sinema filmlerinde şehirleşme alanındaki görsel ihtişamını her fırsatta gözler önüne serdiğine dikkat çekerek; “Neden Kapaklı, New York gibi olmasın? Ülkemizde çok başarılı müteahhitler var” ifadelerini kullanmıştı. Kimsenin dikey yapılaşmadan korkmaması gerektiğini de belirten Mandalı, 2014 seçimlerinde tekrar göreve seçilmesi halinde Kapaklı’nın müthiş bir değişim yaşayacağını dile getirmişti. Sosyal Paylaşım Sitesi Onedio da Türkiye genelinde bu tarz açıklamalar yapan belediye Başkanlarını mizahi bir dille haberleştirdi.

“NEWYORK KAPAKLI GİBİ OLSUN”
Belediye başkanları’nın bu tarz açıklamalarını mizahi bir dille haberleştiren sosyal paylaşım ağı Onedio, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın bu açıklamasını ‘Newyork Kapaklı gibi olsun’ başlığıyla haber yaptı.

