Kapaklı’da siyasete yakışmayan hareketler!
Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde önceki gece siyasete yakışmayan olaylar yaşandı. AKP adayı Mustafa Çetin’in Salı günü saat 20.00’de İsmetpaşa Mahallesi’nde düzenlediği mitingin ardından aynı gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı adayı İrfan Mandalı’nın görsellerinin bulunduğu reklam panolarını kırdılar. Güvenlik kameralarına an ve an yansıyan görüntülerde elinde büyük bir taşla panoya yaklaşan şahsın taşı panoya sakince fırlattığı ve olay yerinden yürüyerek uzaklaştığı görülüyor.
Gazete Havadis- AKP adayı Mustafa Çetin’in Salı günü düzenlediği İsmetpaşa mitinginin ardından aynı gece İsmetpaşa Mahallesinde bulunan ve üzerinde İrfan Mandalı görselleri asılı olan reklam panoları, kimliği belirsiz kişi ya da kişlerce kırılarak üzerindeki afişler söküldü.
ÇİRKİN SALDIRI
26 Mart Salı günü İsmetpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen AKP mitinginin ardından aynı gece İrfan Mandalı’nın seçim otobüsüne, afişlerine ve İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan reklam panolarına saldırı gerçekleşti. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırı hakkında Kapaklı Emniyeti’nin işlem başlatıp başlatmadığı ise merak konusu.