Emekli öğretmenden referandum çağrısı
Emekli matematik öğretmeni Ali Çevikyiğit, hiçbir kurum veya kuruluşa bağlı olmaksızın bastırdığı broşürleri sokak sokak gezerek insanlara dağıtıyor.
SOKAK SOKAK GEZİYOR
16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumuna sayılı günler kala siyasi partilerin ilçe teşkilatları hız kesmeden çalışmalarına devam ederken vatandaşlar da bireysel olarak diğer vatandaşları bilgilendirmek için çalışıyor. Emekli matematik öğretmeni Ali Çevikyiğit, hiçbir kurum veya kuruluşa bağlı olmaksızın bastırdığı broşürleri sokak sokak gezerek insanlara dağıtıyor.
EVET YA DA HAYIR PROPAGANDASI YAPMIYOR
Emekli matematik öğretmeni Ali Çevikyiğit’in kendi imkanları ile bastırdığı ve evet ya da hayır propagandası yapmadığı broşürler, evet veya hayır oyu verildiğinde neler olacağını özetlerken, konu ile ilgili konuşan Çevikyiğit, ‘‘Bizim bölünmeye değil birleşmeye, tüketmeye değil üretmeye ihtiyacımız var. Kendinizi, çocuklarınızı ve ülkenizi düşünün; dönüşü olmayan yola girmeyin.’’ ifadelerini kullandı.