Çetin’den hem devlete hem de büyükşehire sitem
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 yılı Haziran ayı olağan toplantısında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, hem devlete hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine sitemde bulundu. Hükümet konağı ve kültür merkezinin henüz tamamlanamamasından yakınan Çetin, “Kapaklı hem devlet hem de yerel açıdan hizmete aç bir bölge” dedi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis 2019 yılı Haziran ayı olağan toplantısı, Kapaklı Belediyesi ev sahipliğinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Toplantı öncesinde söz alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’ya hem devlet hem de belediyecilik hizmetlerinin ivedi bir şekilde kazandırılması gerektiğini ifade etti.
TALİHSİZLİK YAŞIYORUZ
Tekirdağ’da bulunan diğer ilçelerden farklı sorunları olduğunu kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Biz Tekirdağ olarak bir vücut isek ve bu vücudun bir organı sıkıntılıysa, bu durum bütün vücuda zarar verir. Bizim bölgenin ayrı sorunları olduğunu, empati kurarak değerlendirmenizi istiyorum. Ben geçen dönem Süleymanpaşa’ya nasıl bir yatırım yapıldığını biliyorum. Süleymanpaşa bizim ilimizin merkezi. Valiliğimiz orada, bir sürü kurum orada… Birçok sorunun çözümünde onların da katkıları oluyor. Üniversite bulunması da ekonomik ve sosyolojik katkı sağlıyor. Kapaklı hem devlet hem de yerel açıdan hizmete aç bir bölge. Bir kaymakamlık binasına başlandı, maalesef bitirilemedi. Büyükşehir’in buraya en önemli hizmeti olan kültür merkezi inşaatına başlandı, o da bitirilemedi. Böyle bir talihsizlik yaşıyoruz.” dedi.