Başkan Albayrak ağaçlandırma etkinliğine katıldı
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çevre Haftası kapsamında TESKİ tarafından Süleymanpaşa İlçesinde düzenlenen 5 bin tonluk içme suyu deposu alanını ağaçlandırma etkinliğine katıldı.

SÜLEYMANPAŞA’DA DÜZENLENDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çevre Haftası kapsamında TESKİ tarafından Süleymanpaşa İlçesinde düzenlenen 5 bin tonluk içme suyu deposu alanını ağaçlandırma etkinliğine katıldı. Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde düzenlenen ağaçlandırma etkinliğinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve TESKİ personeli de yer aldı.
‘TESKİ’NİN TÜM ARAZİLERİNİ AĞAÇLANDIRACAĞIZ’
Ağaçlandırma etkinliğinde İlk konuşmayı TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa gerçekleştirdi. Şafak Başa konuşmasında, ‘‘TESKİ olarak arıtma depolarımız, terfi merkezlerimizi gibi TESKİ’nin tüm arazilerini ağaçlandırmak gibi bir hedefimiz var. En az 1000 tane kalıcı ağacımız ile doğaya katkı yapmayı düşünüyoruz.’’ dedi.
42 AĞAÇ DİKİLDİ
Şafak Başa’nın ardından konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çevre konusunda duyarlı bir belediye olduğunu belirterek, ‘‘TESKİ’yi böyle anlamlı bir etkinliğe imza attığı için kutluyorum.’’dedi. Konuşmaların ardından içme suyu deposu alanına 28 akasya, 12 ıhlamur ve 2 iğde ağacı olmak üzere toplam 42 ağaç dikildi.