Kaymakam Kubilay, denetleyenleri denetledi
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy’ün değişik yerlerinde yapılan, asayiş ve trafik uygulamalarına eşlik ederek, inceleme ve denetlemelerde bulundu.
“PERSONELİN GÖREV BİLİNCİNİ İŞ BAŞINDA TETKİK ETTİ”
Kaymakam Metin Kubilay’a bu denetimlerinde, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Göksel Söylemez tarafından, gerçekleştirilen arama ve kontrollerle ilgili bilgi ve açıklamalarda bulunuldu. Kaymakam Kubilay, bizzat katıldığı bu yol kontrol ve aramalarında, vatandaşlarla da sohbet ederek, onlara iyi yolculuklar diledi. Kaymakam Metin Kubilay, inceleme ve denetlemelerden sonra yaptığı açıklamalarda, yol asayiş ve kontrol uygulamalarının ifasında, etkinliği yerinde görmek, personelin görev bilincini iş başında tetkik etmek amacıyla bu kontrollere katıldığını belirterek, sahada yürütülen bu faaliyetlere bizzat eşlik etmeye devam edeceğini ifade etti.
TEŞEKKÜR ETTİ
Son olarak Kaymakam Metin Kubilay, başta İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Göksel Söylemez olmak üzere tüm kolluk kuvvetleri mensuplarının, görevlerini en iyi şekilde ifa etmeye çalıştıklarını bir kez daha bu denetimlerde de müşahede ettiğini belirterek, tüm personele teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.